Thermor Riva törölközőszárító
Találatok: 834

logo futes elektromos   

RIVA törölközőszárító 

 

 Thermorí RIVA2 1000w kesk

 

 

Thermor Riva2 törölközőszárító termékcsalád 500,750,1000W teljesítménnyel.

Elektromos fürdőszobai radiátor és törölköző szárító egyben.

Beépített termosztátjának köszönhetően nem csak törölközőszárításra alkalmas, de önálló, vagy kiegészítő fűtésként is funkcionál.

 

Hatékonyság, elegancia és csodaszép francia dizájn.

  

Minden igényt kielégítő kényelem, maximális komfort és hatékonyság jellemezi.

Elegáns, gyors felfűtésű fürdőszobai fűtésre, és törölköző szárítóra egyben van szüksége,mely ötvözi Önnek az egyszerű kezelhetőséget, a kiváló hatásfokot, és a maximális kényelmet.

Innovatív, nagy pontosságú digitális termosztát, fagyvédő funkció, beállítható komfort hőmérséklet és időzíthető turbó mód.

 

 

RIVA2 vez

 

 

Gyárilag kiváló hő közlő fagyálló fűtőfolyadékkal feltöltve!

 

 

 

  Teljesítmény és méret táblázat: 

riva tabla viz


ertesitonagykesz2

telefonszam

Thermor bonjour
Találatok: 960

Thermor logo

Bonjour

 

 

Bonjour 2000w

Kiváló minőségű, megbízható fűtőpaneleket keres?

 

Válassza a Bonjour elektromos fűtőtestet(500W-2500W-ig 5 típus), amennyiben stílusos, egyszerűen kezelhető, minőségi, mégis kedvező árú berendezést szeretne. Amely tartós, biztonságos és gyors felfűtésű, a híres francia márka által gyártva. 1931 óta mindig a kor szellemében fejlesztve. A minőségi kedvező árú elektromos fűtés immár Önnek is elérhető.

Bonjour fűtőpanelek jellemzője, a korszerű kialakítás, amely jól illeszkedik bármely otthonba. Tartozék 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható.
Lekerekített műanyag borítású sarkai védenek a sérülések ellen, túlmelegedés elleni védelme, és különleges alumínium ötvözetű, kompozit diffúzoros fűtőeleme pedig maximális biztonságot és hatásfokot garantál.

A beépített új generációs mechanikus szobahőmérséklet érzékelő és fűtést vezérlő termosztát (gőznyomás elvű), pontosan működve szabályozza az energia felhasználást, ezáltal érve el energia megtakarítást Önnek.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is alkalmazható!

A felső előlapi nagy méretű levegő rács, tartozék fali konzol és dugvilla biztosítja a maximális hatásfokot és az Ön kényelmét.


  

 Teljesítmény táblázat:

 

bonjur tabla viz  

 

 

 ertesitonagykesz2

telefonszam

 

Thermor Soprano
Találatok: 908

Thermor logo

SOPRANO

 

 

thermor soprano 1000Válassza a Soprano HD 2in1 család modelljeit (1000-1500-2000 Watt teljesítményekben), amennyiben mindenben a maximumra törekszik, hiszen modern dizájnjával, lapos, falhoz simuló kialakításával, ezek az elektromos fűtőpanelek kompromisszum mentesen, tökéletes hatékonysággal kényeztetik Önt.

Hosszú élettartam, gyors felfűtés, biztonság és maximális komfort a szakértő Francia márkától, amely az elektromos fűtésekre szakosodott 1931 óta.
A Soprano elektromos radiátor csendes és kompakt egység, modern vonalakkal. Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal, és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedik az Ön otthonába.
Könnyen kezelhető, digitális több funkciós vezérlője az Ön maximális kényelme érdekében fejlesztve.

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!


Beépített hővédő kapcsolója (túlmelegedés ellen) és az FDS szenzor (borulás érzékelő)  maximális biztonságot garantál.

 

Formatervezett felső levegő kimeneti rácsozatának, különleges, burkolt kompozit fűtőelemének és alumínium diffúzorának köszönhetően, egyenletes hőleadást biztosít, gazdaságos működéssel párosítva.


HD fűtőpanel, 2 az 1-ben (szórt és konvekciós hő egyetlen készülékből). A digitális felhasználóbarát vezérlésnek (például programozható kapcsolás a “komfort” és “eco” mód között), elektronikus termosztátnak (ami kiemelkedő maximum 0,1 °C érzékenységű), és az optimális homogén előlapi és a “rácsozaton” keresztüli konvekciós hő leadásnak (2in1) köszönhetően, maximális komfortot (mely csak a központi fűtéshez hasonlítható) és energia megtakarítást biztosít Önnek.

 

Teljesítmény táblázat:

 

soprano tabla vizSopeano kijel

 

 


 

 

ertesitonagykesz2

telefonszam

Thermor evidence a gazdaságos
Találatok: 966

Thermor logo

EVIDENCE

 

 

Evidence 2000 vizVálassza az Evidence2 családot (500W-2000W-ig 5 típus), ha egy elegáns, különlegesen magas minőségű és tartós elektromos radiátort keres, amely az elektronikus termosztátnak köszönhetően, egyesíti az egyszerűséget a hatékonysággal megfizethető áron.

Egy új generációs aktív konvektor, modern vonalakkal, kompakt méretben és különösen pontos elektronikus hőfok szabályozóval, mely ez által bárki igényeihez maximálisan illeszkedik.

Hosszú élettartam, gyors felfűtés, biztonság és maximális komfort a szakértő Francia márkától, amely az elektromos fűtésekre szakosodott 1931 óta.

Az Evidence2 csendes és kompakt egység, modern vonalakkal. Könnyen a falra szerelhető a tartozék fali konzollal, és 230V-os csatlakozójának köszönhetően bárhol használható, így harmonikusan illeszkedik az Ön otthonába.

 

IP24 védelmének köszönhetően fürdőszobában is használható!

 

Formatervezett felső levegő kimeneti rácsozatának, különleges, burkolt kompozit fűtőelemének és alumínium diffúzorának köszönhetően, egyenletes hőleadást biztosít, gazdaságos működéssel párosítva.

Lekerekített műanyaggal borított sarkai védenek a nem kívánatos sérülésektől, beépített hővédő kapcsolója (túlmelegedés ellen) és az FDS szenzor (borulás érzékelő) maximális biztonságot garantál.

Az innovatív, pontos (kevesebb mint 0,1 °C érzékenységű) elektronikus termosztátnak köszönhetően maximálisan kihasználható hatékonyság, és kedvezőbb energia felhasználás érhető el a fűtőpanellel.

Ezen kívül a készülék rendelkezik több beépített, és választható funkcióval is (komfort, ECO mód, fagyvédelem, ki-off), továbbá kezelő felülete zárolható is, így biztosítva Önnek kifogástalan komfortot. 


Teljesítmény táblázat:

 

Evidence2 tabla viz

ertesitonagykesz2

telefonszam